У Хмельницькому засвітили вогні на ялинці

1126

Хатина Миколая, новорічний ярмарок та Ірина Федишин… Дев’ятнадцятого грудня, як і планувалося, у Хмельницькому засяяла головна ялинка міста. Розмістили її традиційно на майданчику перед кінотеатром Тараса Шевченка, а поруч вперше розкинувся новорічний ярмарок. Чекали ж хмельничани не лише на запалення ялинки, а й на відкриття хатини святого Миколая. Втім, потрапити до нього на гостину пощастило далеко не всім, а от почути головну зірку свята – Ірину Федишин вдалося.

Усіма кольорами райдуги засяяла і ялинка й уся площа перед кінотеатром Шевченка. Щодня святкова ілюмінація  тішитиме око перехожих з 16:00 аж до опівночі, а в святкові дні до самісінького ранку.

У майже два мільйони гривень стала ця зелена красуня, разом із гірляндами й декоративними фігурами, міському бюджету. Втім, очільник міста переконаний це – невисока ціна за справжнє свято.

Вже другий рік поспіль новорічно-різдвяні свята у Хмельницькому намагаються робити по-справжньому веселими. У мерії переконані – заряджені позитивом люди здатні і гори вернути. Тож одним днем Святого Миколая не обмежаться. Триватиме свято – місяць, аж до Водохреща.

Хатинку святого Миколая, до речі теж відкрили, та не всі охочі, як і наша знімальна група, змогли потрапити до нього на гостину. І коли на Миколая дочекалися не всі, то попри морозну погоду кілька тисяч хмельничан спеціально запрошену зірку – Ірину Федишин наживо почули.

 

" " " "