Ефектний Інтернет і яскраве телебачення ЕВЕРЕСТ™ для тих, хто звик до якості

В умовах карантину, коли доводилося місяцями навчатися і працювати дистанційно, сплачувати рахунки та робити покупки онлайн, хмельничани остаточно переконалися, що домашній Інтернет найнадійніший і вкрай необхідний у кожній оселі

597

Головне — обрати відповідального провайдера. Адже для комфортної роботи в Інтернеті дуже важливо мати завжди стабільно високу швидкість. Це позбавить зайвих хвилювань і клопотів, коли, приміром, під час шкільного уроку чи робочої відеоконференції несподівано пропаде інтернет-зв’язок.

Інтернет, що літає

Безперебійний доступ до Інтернету на швидкості до 100 Мбіт/с, незалежно від району міста або часу доби, пропонує вже добре відомий у Хмельницькому інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™. Досконало продумана й адаптована під умови міста нова оптоволоконна мережа будується з використанням потужного сучасного обладнання відомих світових виробників із дотриманням всіх технічних вимог, будівельних норм і правил. На сьогодні мережа вже працює у кількох районах міста: Виставка, Озерна, Гречани, Центр, Південно-Західний.

До 120 телеканалів кабельного телебачення

За помірну плату абоненти кабельного телебачення можуть дивитися до 120 рейтингових зарубіжних та українських телеканалів, третина з яких у цифровій та HD якості із чудовим зображенням і бездоганним звуком. Для шанувальників фільмів і нових серіалів — ексклюзивні фільмові телеканали групи Viasat, преміальні телеканали VIP Premiere HD, VIP Megahit HD, A Classic HD, великий вибір спортивних телеканалів для вболівальників: Setanta Sports, Setanta Sports +, Футбол 1, 2, пізнавальні канали груп Viasat, Discovery, інформаційні, розважальні та дитячі телеканали.

Телебачення підключається без додаткового обладнання, тож обходиться значно дешевше, ніж інші види телебачення. Незважаючи на кількість телевізорів у квартирі абоненти сплачують одну абонплату.

Сервіс преміумкласу

ТРК «Еверест» орієнтується на комплексний підхід для задоволення потреб абонентів, адже цінує їхню довіру і прагне відповідати всім вимогам і сподіванням. Тому у компанії налагоджено чітку комунікацію, працює технічна підтримка і сервіс у режимі 24/7. Власний кол-центр цілодобово приймає дзвінки і допомагає вирішувати нагальні проблеми, надає професійні консультації. Якщо виникає необхідність, сервісні бригади виїздять на виклики, щоб відновити сигнал чи перевірити обладнання абонента у найкоротші терміни.

Несподівані подарунки найприємніші!

Провайдер Інтернету і кабельного телебачення намагається дивувати й дарувати гарний настрій своїм абонентам. 1 вересня відбувся черговий розіграш цінних подарунків серед абонентів, що підключили послуги домашнього Інтернету і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ у серпні. Вручення ноутбука, телевізора і планшета щасливчикам традиційно відбулося в інфоцентрі компанії, який розташований у бізнес-центрі «Парус».

Інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому щиро вітає переможців!

Відео

" " " "