«VinLadyFest»꞉ в Хмельницькому на форум зібралися жінки з усієї України

Сьогодні, 17 вересня, У Хмельницькому провели Всеукраїнський жіночий форум «VinLadyFest»

627

На захід зібралися успішні, активні та небайдужі жінки. Перед учасницями виступали успішні бізнес−леді, які розпочали свою справу з нуля та вийшли на міжнародні ринки. Крім того, жінок познайомлять з успішними бізнес−кейсами та різноманітними технологіями, які покращать бізнес в умовах коронавірусної пандемії.

Спілкування відбувалося у декілька етапів. Учасниці змогли отримати нову, корисну інформацію та запитати потрібне у спікерів. До заходу долучилося близько 200 учасниць. Половина з них взяла участь у заході у форматі онлайн.

У Хмельницькому такий форум проводять вперше, а в Україні уже впꞌяте. Участь у форумі дуже корисна, як для тих, хто лише починає свій бізнес, так і для тих, хто у ньому довгий час.

Цього року для учасниць вперше зробили дискусійну панель із чоловіками. Успішні представники сильної статі ділилися досвідом співпраці. Кожна учасниця змогла отримати корисну інформацію, яку  використає у власному бізнесі.

Також учасники говорили про ораторське мистецтво  та відео подачу, важливість емоційного інтелекту. Усі учасниці форуму змогли генерувати нові ідеї та проекти, поспілкуватися та знайти партнерів для співпраці

" " " "