Готовність №1: у Хмельницькому здійснюють перевірку закладів освіти

Комісія перевірила заклади освіти до готовності роботи в умовах адаптивного карантину

973

У Хмельницькому перевіряють заклади дошкільної освіти на виконання карантинних вимог та готовність до нового навчального року.

До Комісії, що здійснює перевірку, увійшли спеціалісти Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, провідні спеціалісти відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держспоживслужби в Хмельницький області, служби цивільного захисту Хмельницького міськрайонного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

В усіх закладах дошкільної освіти зробили ремонт та  оновили матеріально-технічну базу. Заклади готові до роботи в умовах адаптивного карантину.

З одному із місцевих дошкільних закладів тепер буде працювати ресурсна кімнату для дітей з особливими освітніми потреба.

У ЗОШ №30 облаштували обідню залу, клас просто неба та три додаткові приміщення для проведення занять.

У ЗОШ №21 повністю оновили інфраструктуру медіатеки, ресурсної кімнати, кабінету психологічного розвантаження, кабінетів вчителя-дефектолога, логопеда, кабінету інформатики для учнів початкової школи.

" " " "