Люди, що не хочуть носити маски, заблокували “Укрпошту” у Хмельницькому

Гендиректор державної пошти відреагував на акцію протесту противників маскового режиму

926

Противники маскового режиму заблокували у Хмельницькому одне з відділень Укрпошти. Вони протестують проти обов’язкового носіння масок у громадських місцях, поcилаючись на норми закону.

Генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський із сарказмом відреагував на виступ антимасочників у своєму Facebook.

Не так давно Смілянський, також у своєму акаунті, розповідав про листа, який надіслав на його ім’я один зі співробітників “Укрпошти”, який також працює у Хмельницькому відділенні.

Так от, підлеглий вимагає від Смілянського 1 мільярд євро у випадку виникнення у нього ускладнень після щеплення від коронавірусу. Адже співробітників пошти зобов’язують обов’язково вакцинуватись. Отож, не встиг кожен із антивакцинаторів прикинути, на що він міг би потратити свіій мільярд євро, а тут вже й нова акція протесту, і також у Хмельницькому.

“Сьогодні наше відділення у Хмельницькому заблокували люди, обурені… УВАГА… дотриманням маскового режиму у наших відділеннях. Вони все ж таки вирішили збільшити свої шанси на місце на цвинтарі. Ну що тут скажеш – природний відбір ніхто не скасовував. Як казав класик: Дебіли б …”, – пише Ігор Смілянський.

Попутно він також пригадав недавній демарш хмельницьколго співробітника з його вимогою мілярда гривень, і заодно прокоментував рівень інтелекту антивакцинаторів.

“Пам’ятаєте, я писав про співробітника у Хмельницькому, який мені надіслав лист, надрукований на машинці, вимагаючи 1 мільярд євро за можливі ускладнення від вакцинації? Мене ще багато хто звинуватив, що я вважаю антивакцинаторами людьми з низьким IQ? Ну по-перше не всіх, а тих, хто вірить у Білла Гейтса, 5G і чіпування. А по-друге, вакцину вони звичайно не зробили, а ускладнення, судячи з усього, настали”, – із сарказмом написав керівник “Укрпошти”.

" " " "