На Хмельниччині суд призначив суворе покарання рецидивісту, що зґвалтував 12-річну дитину

Злочинця засуджено до 13 з половиною років ув'язнення

651

На Хмельниччині суд ухвалив суворе покарання 45-річному злочинцеві, який зґвалтував малолітню дитину. Подія сталася цьогоріч 21 червня в одному із сіл на Славутчині.

Як з’ясувало слідство, ґвалтівник втік із виправного центру, розташованому в сусідній області. В село, де нелюд скоїв своє злодіяння, він приїхав на велосипеді. Випив зі своїм знайомим, і, очевидно, після чаркування задумав лихе.

Дитину він попросив показати йому дорогу до сусіднього села. А після того, як дівчинка вивела його в поле, щоби показати шлях на сусіднє село, негідник накинувся на неї з ножем. Погрожуючи їй розправою, він залякав дитину і повністю підпорядкував її своїй волі.

Добрівши додому, дитина все розповіла матері. Жінка відразу зателефонувала до поліції. Ґвалтівника знайшли і затримали того самого дня. Його відразу взяли під варту без можливості внесення застави.

Читайте також: Звіряче вбивство молодої жінки у Кам’янці-Подільському: з’явились подробиці

Славутський міськрайонний суд, який розглядав цю справу, повністю визнав вину злочинця, а також врахував, що це не перше його кримінальне злодіяння. У підсумку злочинця засудили до нового строку –  13 з половиною років у виправній колонії.

" " " "