Підручник англійською для вступу до престижного ВНЗ Туреччини написала українка з хмельницьким корінням

Українка, яка родом із Хмелницького, уже пꞌять років викладає англійську мову у Туреччині

398

Катерина Шафак (Загородня) стала автором підручника – посібника з англійської мови. Ця книга має допомогти студентам підготуватися до вступного іспиту з англійської мови в один з найпрестижніших ВНЗ Туреччини, повідомляє «Укрінформ»

Жінка викладає англійську мову у Бількентському університеті. Він є одним із найбільш престижних навчальних закладів Туреччини. Його випускники відомі своїми роботами та карꞌєрним ростом по всьому світі.  Проте вступити у цей заклад нелегко.

Від абітурієнтів вимагають досконалі знання англійської мови. До того ж ці знання мають бути підтверджні сертифікатом IELTS (International English Language Testing System) або високим балом університетського екзамену PAE (Proficiency in Academic English), який прийшов на заміну попередньому COPE (Certificate Of Proficiency in English).

Тому аби допомогти студентам жінка вирішила створити підручник. Над підручником викладач працювала близько чотирьох років. Робота над ним також включала і спілкування з студентами, які використоввуватимуть цей підручник у навчанні.

" " " "