Шепетівку та Камꞌянець−Подільський поєднає залізничне сполучення꞉ перший рейс потяга уже незабаром

З Шепетівки до Камꞌянця –Подільського курсуватиме потяг

679

Про це йшлося  на переговорах голови ОДА Сергія Гамалія з керівництвом «Південно-Західної залізниці». У рамках зустрічі обговорювали проблему відсутності приміського залізничного сполучення з Кам’янцем-Подільським, повідомляють у Хмельницькій ОДА.

По закінченню перемовин обидві сторони підписали Меморандум про співробітництво у сфері залізничного транспорту. Цей же документ своїми підписами ще засвідчать  керівники ряду ОТГ꞉ Шепетівської, Хмельницької, Старокостянтинівської, Кам’янець-Подільської, Ярмолинецької, Ленковецької, Сахновецької, Розсошанської, Новодунаєвецької, Смотрицької, Гуменецької, Судилківської, Антонінської та Красилівської.

У меморандумі йдеться про покращення якості послуг, що надають пасажирам, у потягах приміського сполучення. Також обидві сторони узгодили питання стабілізації приміських пасажирських перевезень та домовилися про збільшення їх обсягу на території Хмельницької області.

 

Результатом домовленостей стане запуск першого приміського потяга, який курсуватиме з Шепетівки до Камꞌянця−Подільського уже з 30 серпня. Маршрут цього рейсу, обраний  так, що жителі області зможуть легко добиратися до рідних домівок по завершенню робочого дня, а також  зручніше пересуватися територією області.

Подорож цим потягом займатиме близько чотирьох годин. А на маршрут, для обслуговування пасажирів, вийде зручний потяг, який уже відремонтували та підготували для саме цього рейсу.

 

" " " "