Всеукраїнський “Мотопробіг Єдності 2021” пройде через Хмельниччину

До маршруту всеукраїнського пробігу увійшли два міста: Хмельницький та Кам’янець-Подільський

764

Мотопробіг проводиться уже вп’яте і має на меті підтримати територіальну цілісність країни та єдності її жителів. Учасники заходу мають подолати маршрут довжиною понад 5 000 кілометрів, до якого включено 57 міст та містечок і майже всі центри областей.

Байкери, які візьмуть участь у заході, провезуть через усю країну два прапори: Державний прапор України та Кримськотатарський прапор. Таким чином, вони символічно покажуть єдність із тими жителями, які наразі проживають на тимчасово окупованих територіях. Крім того, на межі областей відбуватиметься обмін прапорами регіонів. Байкери  проводжаючої області передаватимуть учасникам мотопробігу прапор області, яка буде на маршруті наступною.

Початок  мотопробігу заплановано на 19 липня. Учасники стартуватимуть з Ужгорода. 22 липня вони виїдуть з Чернівців, далі їх маршрут проляже, через Кам’янець –Подільський та Хмельницький, у Вінницьку область. Фініш мотопробігу заплановано на 1 серпня. Учасники фінішуватимуть на острові Хортиця, що на Запоріжчині

 

" " " "