Святкування Дня Незалежності у Наркевичах .

1980

Святкування Дня Незалежності продовжуються. 25 серпня смачними частуваннями, дитячими розвагами, виступами народних колективів та традиційним  конкурсом вареників відсвяткували головне свято країни і у Наркевичах, Волочиського району. Організатори дійства кажуть намагалися зробити дійство до самку усім – від старого до малого.

На святкування до Наркевичів з’їхались з усіх навколишніх сіл. Розпочалось дійство з традиційного конкурсу вареників.  Кулінарні таланти    місцевих  господинь  представили більшість населених  пунктів об’єднаної територіальної громади.

Під час урочистостей  відзначили й тих, хто  віддав  своє життя за мирне небо і краще майбутнє своєї держави.  Мабуть це досить символічно, що  саме у день незалежності  матері загиблих хлопців отримали нагороди своїх синів. Адже  це  свято свободи, яку так довго відвойовували наші діди та прадіди

26 років – багато чи мало? І хоча  за цей час  наша держава пережила важкі часи,  саме ми пишемо її історію та й  її  майбутнє  залежить від кожного з нас, зазначив  під час вітального слова народний депутат України Сергій Лабазюк

Крім  слів привітання – парламентар вручив і сертифікат на на поїздку до Львова ще одним подарунком від нардепа для Наркевицької громади  став запальний концерт від українського гурту « Чорнобривці».

Традиційно до святкувань долучився і благодійний фонд Сергія Лабазюка « Ми поруч».

Одним словом, свято вдалося на славу. Гуляли усі, від старого до малого.  Що вкотре доводить, українці це єдина та незламна нація – що прагне кращого життя на своїй Богом даній Землі.

" " " "