«Таланти серед нас» – конкурс творчості  у ХТЕК.

3063

Кращі серед першокурсників. У Хмельницькому торгово-економічному коледжі відбувся фестиваль молодих талантів. Студенти змагалися у 5-ти номінаціях. Такий захід у стінах закладу проводиться вже майже 20 років. Таким чином викладачі знайомляться з талантами нових вступників.

Перший курс – перші творчі змагання. Хмельницький торгово-економічний коледж  цьогоріч  поповнився новими вступниками. Аби здружити молоду студентську сім’ю, навчальний заклад вже традиційно проводить  фестиваль талантів. Номінацій декілька –  від пісенних номерів до мистецтва ведучих.

Усі першокурсники неабияк старалися – готувалися довго та плідно. За лише місяць навчання у коледжі  молодь вже встигла здружитися. Проте готувалися до конкурсу порізно – адже кожен хоче отримати перше місце.

Пісні, танці та навіть гуморески – усі номери заслуговують на похвалу, адже цьогорічні вступники показали і авторські номери, і музичні дуети.

Несміливо, проте з наснагою та творчою впертістю молодь розпочинає не лише свої перші мистецькі змагання, а й вступає у доросле життя. У цьому їм завжди допомагають викладачі та старші студенти.

Конкурс «Таланти серед нас» у коледжі  довів – кожна дитина унікальна. Головне – вчасно розкрити здібності та творчі нахили. Адже студентська пора – найкращий час, щоб творити, змагатися та знаходити натхнення.

 

" " " "