У мікрорайоні Ракове стартувала «Сусідська Варта»

1282

Погане вуличне освітлення або взагалі його відсутність, п’янички у дворових територіях та курці на зупинках громадського транспорту. Ці та ряд інших питань турбують жителів мікрорайону Ракове. Звісно, свої ж проблеми люди намагаються вирішити самотужки, втім з правоохоронцями зробити це значно легше. Власне, убезпечити життя мешканців взялася патрульна поліція міста. Спільно з тутешніми активістами поліціянти запустити пілотний проект «Сусідська Варта».

Ось цей дитячий майданчик мешканці будинку облаштовували самотужки. Люди кажуть, хотіли, аби у дітей було цікаве дозвілля. Втім, як виявилося, майстрували куточок не лише для малечі, а й для посиденьок з алкоголем. Та пиячать не лише у дворових територіях, ще одне рибне місце– тутешній парк.

Звісно, свої ж проблеми люди намагаються вирішити самотужки, втім з правоохоронцями зробити це значно легше. Власне, убезпечити життя мешканців мікрорайону взялася патрульна поліція міста. Спільно з тутешніми активістами поліціянти запустити пілотний проект «Сусідська Варта».

Самі ж люди тільки «за». Кажуть, з патрульними співпрацювати готові.

Не натішаться тому поліціянти, кажуть, така підтримка свідчить тільки про одне – «Сусідська Варта» буде успішною.

Тим самим, що одні, що інші сподіваються навести лад у дворових територіях, на вулицях та у місцевому парку. А потім, сподіваються, з Ракового «Сусідська Варта» пошириться і на інші мікрорайони міста.

 

" " " "