Тарифи підвищили, субсидії забрали.

1240

Тарифи підвищили, субсидії забрали. Нищівною політикою влади обурені хмельничани. Про це в один голос жаліються лідеру Радикальної партії – Олегові Ляшку. Люди не мають чим платити за комуналку, бо зарплати і пенсії – мізерні. Не краща ситуація і у підприємців: за порушення на них накладають захмарні штрафи, а розвивати бізнес – нереально – кредити непід’ємна ноша.

Волочиський автовокзал такого гостя ще не бачив. До людей, які чекали на автобуси прийшов Олег Ляшко – лідер Радикальної партії. В Україні небагато знайдеться політиків, котрі не бояться іти між люди. І яким можна поставити болючі запитання.

А на селі і заробити ніде… Молоко віддають ледь не задарма – жаліються селяни. Де таке бачено – літр газованої води більш як вдвічі дорожчий за літр молока. Його у селі закуповують за чотири гривні. Причина такої ціни – каже Олег Ляшко – у пальмовій олії, якою приторговує влада.

Не легше живеться і підприємцям. Місцеві бізнесмени шоковані методами боротьби із так званою тіньовою зайнятістю – просять допомоги лідера Радикальної партії.

Олег Ляшко пообіцяв допомогти підприємцям, адже розуміє як їм несолодко. Наприклад за газ бізнесу у Україні доводиться платити по 16 тисяч гривень. Захистити усіх – і селян, і пенсіонерів, і підприємців намагається Радикальна партія Олега Ляшка.

Тому збирають усіх, кому болить ціна на газ під Кабінетом Міністрів 31 жовтня. Там намагатимуться змусити владу згадати про власний народ.

 

" " " "