«Тонка синя лінія» у Хмельницькому

1417

Поважаю країну, дотримуюсь закону та підтримую патрульну поліцію. У Хмельницькому правоохоронці презентували «Тонку синю лінію». Фактично це – соціальна концепція підтримки патрульної поліції. Її, до слова, українські поліціянти перейняли у американських колег. Там «Тонка синя лінія» працює не один рік та символізує бар’єр між порядком та анархією. В Україні соціальний рух стартував тільки у жовтні минулоріч, у нашому місті – у кінці лютого цього року.

Такий вигляд має концепція підтримки патрульної поліції «Тонка синя лінія» за кордоном. У США, Канаді та інших країнах соціальний рух працює не один рік. Щось подібне столичні поліціянти взялися створювати ще у жовтні минулоріч, місцеві копи – у кінці лютого цього року.

Як за кордоном, так і у нас, тонка синя лінія на чорному фоні символізує бар’єр між порядком та анархією. Не важко здогадатися, що той самий бар’єр – правоохоронці.

Принципи дії соціального проекту у нас ті, що й за кордоном. Основне, що передбачає концепція, – громадяни довіряють поліції, разом з тим, висловлюють свою підтримку.

А ось долучитися до соціальної концепції може кожен, хто активно підтримує патрульних та довіряє їм. Зробити це можна скориставшись спеціальним символом — тонкою синьою лінією.

Тонка синя лінія на автомобілі, будинку або одязі для поліцейських дуже важлива, адже це – символ того, що їх підтримують та довіряють.

 

" " " "