У Дунаєвецькому районі несправне пічне опалення призвело до пожежі

На території приватного домогосподарства горіла допоміжна споруда

988

Сьогодні, п’ятого лютого, приблизно о пів на п’яту ранку, на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу на території одного з приватних домоволодінь у Дунаєвецькому районі. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився в селі Лисогірка. Там зайнялася допоміжна споруда на території приватного домогосподарства. На виклик одразу ж вирушили вогнеборці з 33 ДПРП, що дислокується в смт Смотрич. На момент прибуття пожежників на місце події полум’ям було охоплено 20 квадратних метрів приміщення. При цьому вогонь стрімко розповсюджувався та міг поширитися на решту будівлі.

Завдяки оперативним діям та професіоналізму з боку бійців ДСНС цього вдалося уникнути. Вогняну стихію приборкали досить швидко, врятувавши при цьому будівлю та все домогосподарство від знищення. Однак полум’я все ж  спричинило велику кількість пошкоджень покриття та домашніх речей, що призведе до неприємних матеріальних втрат господарів. Натомість інцидент, на щастя, обійшовся без жертв чи травмованих.

Читайте також: У Хмельницькому рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

Ймовірна причина пожежі – недоліки конструкцій пічного опалення.

" " " "