У хірургічному відділення обласного диспансеру завершили ремонт їдальні

1443

 В обласному диспансері завершили ремонт їдальні. Оновлену харчівню облаштували в хірургічному відділенні. В останньому завжди велика кількість пацієнтів. Тож у цих стінах намагаються покращити умови перебування хворих.

 65 ліжок для дорослих та 5 для дітей  – така база хірургічного відділення №1 обласного онкодиспансеру. Тут лікують патології молочних залоз, опорно-рухового апарату, м’яких тканин та шкіри. Серед пацієнтів – жителі різних районів Хмельниччини. Тож відділення завжди заповнене.

 Щороку число хворих на рак зростає. Серед причин – чимало різних факторів. А завдяки сучасному обладнанню  виявити злоякісні ноутворення стало простіше.

 Нещодавно у відділенні завершили ремонт їдальні. Тут замінили плитку, пофарбували стіни, оновили стелю та кухонне обладнання для миття посуду, поставили  металопластикові двері та придбали нові меблі для прийому їжі.

У закладі зазначають, комфортні умови – важливі для пацієнтів стаціонару. Водночас застерігають, аби не потрапити на лікарняне ліжко, необхідно  – якомога раніше виявити патологію. Для цього рекомендують регулярно оглядатися в лікаря та проходити обстеження.

 

 

 

 

 

" " " "