У Хмельницькому планують відкрити «Школу розвитку»

967

У Хмельницькому планують відкрити «Школу розвитку».  Автором такої ідеї стала ГО «Світанок».  Проект  отримав перемогу у  конкурсі  «Громадські ініціативи». Для його втілення з міського бюджету виділять майже 100 тисяч гривень.

Проект «Школа розвитку» орієнтований  як на діток, так і на батьків. Тут навчатимуть молодих мам  як правильно доглядати за малечею, читатимуть різні  лекції та проводитимуть практичні заняття.  До такого неформального спілкування залучатимуть психологів, лікарів та досвідчених матусь.

Проект отримав перемогу у конкурсі «Громадські ініціативи».  Для його втілення з місцевого  бюджету виділили  майже 100 тисяч гривень. Також  міська рада надала для користування  нежитлове  приміщення. Проте воно потребує ремонту, говорить Олена Голяк. Відтак за допомогою звертається до небайдужих хмельничан.

Крім того, у громадській організації організували збір дитячих речей, іграшок та візочків, які віддають у користування малозабезпеченим сімям.

Свою роботу «Школа розвитку» розпочне після новорічних свят. Тож поки триватиме ремонт, приміщення використовуватимуть як склад. До слова, це вже  другий  проект  «Світанку», який  цьогоріч став переможним на конкурсі «Громадські ініціативи» .

" " " "