У Хмельницькому відбулась  Всеукраїнська тренінг-програма  для медиків.

2514

Мистецтво лікування. У Хмельницькому відбулась  Всеукраїнська тренінг-програма  для медиків. Основна мета її  –  навчити лікарів, якими  мають  бути профілактика та рання діагностики хвороб.   Складалась вона із двох частин – лекцій  та  практичних занять.  Провідні експерти зі всієї України  ділились досвідом та розповідали про сучасні інновації у медицині .

Андрій Азарянський   пропрацював педіатром 14 років.  На даний час є  завідуючим амбулаторії загальної практики сімейної медицини №3.   Як зазначає медик, лікарі первинної ланки виконують сьогодні досить багато функцій.  У зв’язку з перекваліфікацією, їм бракує деякої інформації, яку можна почерпнути саме на таких заходах.

Організаторами такого тренінгу є Всеукраїнська асоціація превентивної антиейджинг медицини. Вони фокусують свою увагу  саме на профілактиці захворювань.  Унікальність програми ще й  в тому, що лікарі мали можливість крім теоретичних знань удосконалити свої практичні навички з діагностики.

Така програма у нашому місті є традиційною. А її проведення у рамках області дає змогу зібрати якомога більше лікарів. Адже поїздки на подібні заходи до інших міст займають декілька днів. А це може дозволити собі не кожен .

Крім того, в умовах реформування галузі створюється неабияка конкуренція, відтак підвищення кваліфікації сьогодні надзвичайно актуальне.

Загалом цьогоріч на тренінг-програму  «Мистецтво лікування»  до Хмельницького завітали провідні експерти більш як з десяти областей України.

" " " "