У Хмельницькому відбувся ярмарок професій

1784

Шепетівське медичне училище та Кам’янець-Подільський індустріальний коледж. У Хмельницькому відбувся ярмарок професій. Це – профорієнтаційний інтерактивний захід для учнівської молоді, що протягом року проходить у кожному районі області. Попередньо у світ професій подорожували школярі самого обласного центру, цього разу майбутній фах обирали учні Хмельницького району. Освітні послуги презентували більше ніж два десятки навчальних закладів області, це як професійно-технічні училища, так і виші.

Аби допомогти школярам визначитися з майбутньою спеціальністю, профорієнтаційні інтерактивні заходи влаштовують постійно. Так, у світ професій вже подорожували учні практично кожного району області. Сьогодні черга – Хмельницького.

Освітні послуги презентували більше ніж два десятки навчальних закладів області, це як професійно-технічні училища, так і виші. Шепетівщину, до прикладу, представляли люди у білих халатах.

Не без гордості і у другому краю області. Так, Кам’янеччину освітню презентував індустріальний коледж.

А для тих, хто ще не визначився ким бути у майбутньому, фахівці центру зайнятості проводили профорієнтаційні ігри та онлайн-тестування. У такий спосіб, кажуть у службі, визначають професійну спрямованість школярів та допомагають обрати потрібну професію

Онлайн-тестування пройшла Юлія Поліщук. У майбутньому, каже дівчина, мріє стати хореографом, а за допомогою тесту хотіла перевірити чи правильно обрала професію.

А для тих, хто не пройшов онлайн-тестування на ярмарку професій, втім хоче це зробити, можна звернутися до центру зайнятості або скористатися новим онлайн-сервісом «Моя професія: консультаційна мережа».

" " " "