У Хмельницькому визначили найкращих молодих правників

1237

І теорія, і практика… У Хмельницькому визначили найкращих молодих юристів –в області вдруге відбувся регіональний конкурс «Правник року». Подачу заявок подільські юристи почали ще в кінці жовтня, а тиждень тому відбувся другий тур. Під час нього майже три десятки конкурсантів змагалися за перемогу у двох номінаціях: «Теорія» та «Практика». І аж сьогодні оголосили й нагородили переможців.

Заступник декана юридичного факультету, а тепер і кращий правник-теоретик Хмельниччини. Так від сьогодні можна називати пана Віктора. Він – один із переможців другого регіонального конкурсу «Правник року».

Зізнається, перемога важлива, адже доводить, що вибраний у юриспунденцію життєвий шлях не даремний. І витрачені зусилля – не марні. Такої ж думки переможець у номінації «Практика» – адвокат Богдан Ткачук. Каже, про свою перемогу дізнався лише сьогодні, адже різниця між першим і другим місцем склала всього півбала. Його доповідь була присвячена одразу двом неподібним темам.

Власне актуальність – один із критеріїв, за яким суддівське журі оцінювало конкурсантів.

Відзначають якісний ріст як самого конкурсу, та і конкурсантів. Та й кількість учасників, порівняно з минулорічною, зросла майже вдвічі.

 

" " " "