У Хмельницькому змагалися кращі джитсери України

977

Від початківців і до професійних бійців. У Хмельницькому відбувся ювілейний десятий відкритий чемпіонат міста з бразильського джиу-джитсу. Позмагатися за статус найсильнішого джитсера прибули майже триста учасників, це – понад півтора десятка команд з південного та західного регіонів.

Від початківців і до професійних бійців. Усіх спортсменів, що прибули на ювілейний десятий чемпіонат Хмельницького з бразильського джиу-джитсу, поділили аж на дев’ять вікових груп. А для наймолодших джитсерів вперше цього року запровадили поясову систему.

Позмагатися за статус найсильнішого джитсера прибули майже триста учасників, це – понад півтора десятка команд з південного та західного регіонів. Пан Віталій, до прикладу, привіз майже півсотні бійців з Івано-Франківська.

На міський турнір до Хмельницького Сашко Чайковський завітав з Івано-Франківська. Перемогти, каже джитсер, хочеться, втім головне – участь.

До турніру готувався і хмельничанин Артем Хлівецький. Тепер, каже спортсмен налаштований перемагати, більше того вдома допомагають рідні стіни.

Насправді, кажуть професійні джитсери, перемога – далеко не головне. Куди важливіше – виховати, в першу чергу, людину, а вже потім – хорошого бійця.

" " " "