У Хмельницькому змагалися наймолодші футболісти

1075

Три місяці турніру і переможці – відомі! У Хмельницькому завершився Зимовий кубок з футболу серед дітей. Цього разу свої вміння демонстрували наймолодші гравці – 2009-го та 2010-го років народження. Розпочали змагання вони ще на початку зими, а вже цими вихідними визначили переможця.

На початку зими у Хмельницькому стартував Зимовий кубок з футболу ДЮСШ №1. За перемогу змагалися вісім місцевих команд. Це – наймолодші гравці – 2009-го та 2010-го років народження.

Та попри те, що учасники наймолодші, боротьба була насправді запеклою. Так, вихованці спортивної школи вибороли одразу дві нагороди – друге та третє місце турніру.

А ось беззаперечними переможцями цьогорічного Кубку стали футболісти «Новатора». Вони, як і гравці 2007-го року, обійшли усіх суперників.

До слова, для наймолодших новаторівців це був перший та стовідсотково вдалий Зимовий кубок. Адже, окрім того, що перемогли, кажуть самі футболісти, ще більше зігралися як команда.

Окрім перемог, емоцій та досвіду, є ще один «плюс» Зимового кубку. Адже саме з наймолодших гравців на спортивних майданчиках виховують майбутнє хмельницького футболу.

А тому працювати є над чим. Тим більше, самі футболісти переконані, перемога – не кінцева точка, а лише мотивація досягати нових вершин.

" " " "