У Хмельницькому змагалися рукопашники

1007

На честь воїнів-інтернаціоналістів. У Хмельницькому відбувся відкритий чемпіонат області з рукопашного бою. Цього року на ювілейний п’ятнадцятий турнір з’їхалася рекордна кількість учасників. Так за перемогу змагалися понад три сотні кращих спортсменів з шести областей країни. Окрім рукопашників, представників спортивних клубів, на татамі боролися і військові структури.

Представники спортивних клубів та навіть військових структур. Цими вихідними у Хмельницькому відбувся відкритий чемпіонат області з рукопашного бою. На ювілейний п’ятнадцятий турнір з’їхалася рекордна кількість учасників.

Цього року без новинок не обійшлося. Так, окрім рукопашників, представників спортивних клубів, на татамі боролися і військові структури.

А ось Євгеній Хотінь вже досвідчений рукопашник. Сам юнак з Чернігівщини, а у Хмельницькому опановує фах сторожа кордону.

Нині юнак – багаторазовий чемпіон українських, європейських та світових турнірів. А почалося усе ще з дитинства, пригадує Євгеній. Тоді на рукопашний бій його практично за руку привів батько.

А тому цей турнір для нього значно більше, аніж спортивна боротьба. Все тому, що чемпіонат, який, до слова, відбувся п’ятнадцятий рік поспіль, проводять на честь воїнів-інтернаціоналістів.

Тому й щорічно спортивну складову поєднують з патріотизмом. Адже, переконані, справжній боєць – це не лише бездоганна фізична підготовка, а й любов до рідної землі.

 

" " " "