У Хмельницькому змагалися юні туристи

1074

Туристичний гарт у закритому приміщенні. У Хмельницькому на базі колегіуму Козубняка відбувся міський турнір з техніки пішохідного туризму. Участь у змаганнях взяли сім шкіл міста, це – понад сотня учасників. Усіх гуртківців розподілили на три вікових групи – молодшу, середню та старшу. У кожній категорії учні змагалися командно, де склад формували двоє учасників – хлопчик та дівчинка. Разом вони мали подолати імітовані перешкоди – спуск з уявної гірки та переправа через річку.

Спуск з уявної гірки та переправа через річку. Це – імітовані перешкоди, які повинні подолати учасники міського турніру з техніки пішохідного туризму. Цього разу туристичний гарт пройшов у закритому приміщенні на базі колегіуму імені Козубняка та об’єднав сім шкіл міста.

Усіх гуртківців розподілили на три вікових групи – молодшу, середню та старшу. У кожній категорії учні змагалися командно, де склад формували двоє учасників – хлопчик та дівчинка. Влада та Артем – команда 29-ї школи. Вони – початківці, а відтак, зізнається Влада, перед кожним турніром хвилюються.

У змаганнях, каже Артем, важлива не перемога, а участь та досвід. Більше того, кожен турнір це – можливість і себе показати, і на інших подивитися.

Аби перемогти, не заплутатися замало. Дистанцію потрібно не просто пройти швидше за інші команди, а й без помилок.

Кожен турнір, що відбувається у замкнутих приміщеннях, готує дітей до літніх стартів. Все тому, що з теплом юні туристи змагатимуться у реальних умовах та покажуть, чого навчилися у спортивних залах за зиму.

" " " "