У Хмельницькому остаточно визначилися з місцем встановлення 50-метрового українського прапора

841

У Хмельницькому місцева влада остаточно визначилася з місцем встановлення найбільшого в області прапора України з нагоди святкування річниці незалежності держави. При цьому напередодні, 18 травня, вже оголосили тендер на проведення монтажно-будівельних робіт. Про це розповіло видання газети “Є”.

Так, у відповідності до тендерної документації, 50-метровий флагшток масою понад сім тон буде встановлено на території міського дендропарку “Поділля”. При цьому сам синьо-жовтий стяг буде виготовлено в розмірах 10 на 15 метрів.

Майбутній переможець тендеру муситиме провести усі необхідні земельні роботи: забити вісім паль і залити бетонний фундамент. Окрім цього, підрядник буде зобов’язаний подбати про підведення до місця встановлення стягу електромережі, оскільки згідно проекту прапор буде підсвічуватися вночі. У зв’язку з цим потрібно буде подбати й про встановлення лічильника, вимикача та засобів захисту від блискавок.

Також на плечах переможця тендеру ляже й питання щодо благоустрою прилеглої території. Зокрема проектом передбачено встановлення 24 лавок зі сміттєвими урнами, висадження 96 кущів троянд та інші опоряджувальні роботи..

Читайте також: Олександр Симчишин прокоментував ідею встановлення прапора до Дня Незалежності

Очікувана вартість усіх робіт визначена на рівні 4 мільйонів 524 тисяч 999 гривень. Кінцевий термін подачі заявок на участь у цьому тендері — 3 червня. А наступного дня буде проведено сам аукціон.

" " " "