У Старокостянтинові впіймали “солодкого маніяка”, який двічі обікрав кондитерський відділ у магазині

Чоловік каже, що його нестримно тягнуло на солоденьке

1240

У Старокостянтинові затримали 32-річного місцевого жителя, який двічі обікрав кондитерський відділ у магазині. За два рази чоловік виніс 35 плиток шоколаду. Однак пожити “в шоколаді” йому не судилось: крадія затримали завдяки відео з камер спостереження.

Злодієм виявився місцевий житель, який уже притягувався до кримінальної відповідальності через обіг наркотиків. Однак цього разу його правопорушення з наркотиками не пов’язане.

Вперше чоловік обікрав кондитерський відділ 20квітня. Того дня він виніс із магазину повз касу 13 шоколадок. Вдруге він навідався туди по здобич ще через три дні. Тоді крадій поцупив ще 22 шоколадки. Загалом, за два рази, він виніс із магазину 35 шоколадок сумарною вартістю понад 2500 гривень.

До речі, цього самого чоловіка вже ловили на крадіжці шоколаду. Але тоді його затримала охорона магазину. Кримінальне провадження за цією справою вже розглядають у суді. А тепер за двома новими фактами крадіжок відкрили нове кримінальне провадження.

Свою дивну пристрасть до крадіжок шоколаду чоловік пояснив тим, що його щоразу тягне на солоденьке після випивки. За сукупністю скоєного “солодкому маніяку” можуть присудити до 5 років колонії.

Читайте також: У Шепетівці чоловік із револьвером пішов у магазин по безплатну випивку

Отож, пожити “в шоколаді”, принаймні найближчими роками, йому навряд чи вдасться. Зате можна сказати напевне, що правоохоронці врятували чоловіка від цукрового діабету: на зоні він притримуватиметься збалансованої “дієти”.

" " " "