У Хмельницькому «Поділля» приймало «Калуш»

811

 Останній домашній матч у сезоні. У Хмельницькому «Поділля» приймало «Калуш» з Івано-Франківщини. Гра видалася важкою, бо ж була напруженою та нервовою з першої і до останньої хвилини. Перемогти хотіли як гості, так і господарі поля. 

 Важка, напружена та нервова. Такою видалася остання домашня гра подолян у цьогорічному сезоні. На своєму стадіоні хмельницьке «Поділля» приймало «Калуш» з Івано-Франківщини. Перемогти хотіли як гості, так і господарі поля.

 А це, звісно, вплинуло на результат. На доданих хвилинах до першого тайму хмельничани зуміли розписатися у воротах суперника. Попри те, що було ще чимало гольових моментів, матч завершився з рахунком 1:0 на користь «Поділля».

 Разом з тим, хмельничани подарували перемогу своїм вболівальникам. В останньому домашньому матчі вони виграти і тим самим обігнали «Калуш» у турнірній таблиці. Тепер «Поділля» займає четверту сходинку чемпіонату.

 Вже останній матч не домашній, а у сезоні, «Поділля» зіграє на виїзді. У середу, 20-го листопада, хмельничан прийматиме Діназ з Вишгорода Київської області. Після цього поєдинку у чемпіонаті перерва аж до весни.

" " " "