У Хмельницькому стартував місяць проти аварійності

790

Профілактичні рейди та роз’яснювальні бесіди. У Хмельницькому серпеньвизначили місяцемзменшення аварійності. В останній місяць літа патрульні поліцейські проведуть ряд превентивних заходів. Вони будуть стосуватися усіх учасників дорожнього руху. Чимало цікавих вікторин правоохоронці підготували для дітей. З наймолодших хмельничан і розпочалимісяць проти аварійності.

Розпал літа, обідня пора і в парку Шевченка юрби дітлахів. Допомогти їм провести час не лише активно, а й корисно вирішили патрульні поліцейські. Для наймолодших хмельничан правоохоронці влаштували вікторину.

Вікторину проводили в ігровій формі. Так, кажуть патрульні, діти краще сприймають інформацію та запам’ятовують. А відповідно, у форматі гринайефективніше нагадуватиїм про важливість дотримання правил дорожнього руху.

За правильну відповідь Ілля отримує подарунок – повчальну листівку та книжечку «1000 та 1 поворот». Не з пустими руками додому повертається і БогданБагрій. Він також знав відповідь на питання вікторини.

Дитяча вікторина – один з перших серпневих заходів патрульних. Останній місяць літа у правоохоронців визначили місяцемзменшення аварійності. За цей час поліцейські проведуть ряд профілактичних рейдів. Порушники роз’яснювальними бесідами не відбудуться.

Збільшення трукамів на території міста, акції «Пішохід», «Пасок безпеки» та «Телефон» – усе це попереду. За місяць патрульні проведуть рейди, які зачеплять усіх учасників дорожнього руху.

А розпочали місяць проти аварійності з дітей. Все просто, кажуть патрульні, виховувати сумлінного учасника дорожнього руху потрібно з самого малечку.

 

" " " "