У Хмельницькому вночі пограбували чоловіка посеред вулиці

За нещодавно оприлюдненим рейтингом Хмельницький визнаний найбезпечнішим обласним центром України

1417

У Хмельницькому посеред вулиці грабіжник напав на чоловіка, який самотньо йшов вулицею, та відібрав у нього цінні речі, повідомляє сектор комунікації поліції  Хмельницької області.

Сталося це близько першої ночі по вулиці Купріна неподалік від ТЦ “Дубово”. 44-річний чоловік простував нічною вулицею. Аж раптом дорогу йому перетнув інший перехожий. Погрожуючи фізичною розправою, він змусив чоловіка віддати все, що в нього було. Таким чином, нападник заволодів мобільним телефоном і 1400 гривнями, які мав при собі чоловік.

Забравши пограбоване, він накивав п’ятами. Потерпілому, тим часом, зустрілися інші люди, які дали йому мобільний телефон, аби він зателефонував у поліцію. За кілька хвилин поліцейські вже були на місці. Маючи прикмети зловмисника, правоохоронці швидко виявили його на одній із прилеглих вулиць.

Читайте також: У Старокостянтинові вночі умикнули дороге обладнання: що допомогло поліцейським знайти злодія

Грабіжником виявився 49-річний житель обласного центру, який вже мав стосунки із законом через аналогічні злочини. На період, поки триватиме досудове слідство, нападника відправили під домашній арешт. Якщо його вину доведуть у суді, то грабіжник може отримати від 4 до 6 років позбавлення волі.

До речі, відповідно до оприлюдненого недавно рейтингу, Хмельницький визнано найбезпечнішим серед обласних центрів України.

" " " "