У місті відбулася презентація фантастичного роману Наталії Матолінець «Гессі».

1081

Фантастичну історію про молоду дівчину «Гессі» презентували у Хмельницькому. Наталка Матолінець – письменниця зі Львова – відправилася у всеукраїнський тур із презентацією вже другої книги. За свою працю отримала ІІ (другу) премію на конкурсі «Коронація слова 2017» у номінації «Романи».

Із презентацією другої книги до Хмельницького завітала Наталія Матолінець. Вона розповідає про п’ятнадцятирічну дівчину Гессі. Про її життя і період, коли незбагненним чином все починає переплітатися із іншим світом – невидимим. Те приховане починає впливати на життя підлітка.

Ця книга у 2017 році отримала важливу для письменників нагороду на конкурсі «Коронація слова». Авторка каже, двічі відправляла рукопис. Та це дало свій результат – книгу одразу захотіли надрукувати у харківському видавництві.

На думку авторки, її книги не повинні нести повчальний характер для підлітків. Навпаки – треба достатньо гарно розповісти свою вигадану історію, яка затягне читача у різні соціальні прошарки. Такого результату і намагалася досягти письменниця.

" " " "