У розважальному закладі хмельницького бізнесмена Вікарчука провели обшуки

У Хмельницькому правоохоронці відкрили нове кримінальне провадження проти місцевого бізнесмена Віктора Вікарчука

1818

Вчора, 14 січня, хмельницькі правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків в одному з міських розважальних закладів, що належить місцевому бізнесмену Віктору Вікарчуку. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Мова йде про торгівельно-розважальний комплекс “СВ”, що розташований по вулиці Свободи. Обшуки проводились в рамках кримінального провадження згідно частини 1 статті 325 КК України “Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням”, котре відкрили на власника клубу “СВ” – бізнесмена Віктора Вікарчука.

Слідчо-оперативні дії проводилися вчора ввечері, в районі 19:00. При цьому правоохоронцями була зафіксована присутність в закладі відвідувачів та персоналу попри локдаун, та тимчасову заборону діяльності подібних закладів.

Водночас слід зазначити, що від початку пандемії на власника цього закладу вже було складено 34 протоколи про притягання до адміністративної відповідальності за порушення карантинних обмежень. Два протоколи склали вже безпосередньо під час повторного повного локдауну, котрий був запроваджений в Україні з восьмого січня цього року.

Однак, попри складені протоколи та процес їх розгляду у суді, заклад продовжує працювати.

Читайте також: Хмельницька міська рада звернулася до центральних органів влади з вимогою зупинити локдаун та зменшити тарифи

З метою створення  належних  умов для проведення слідчих дій, забезпечення безперешкодного доступу слідчих до місця проведення обшуку та охорони публічного порядку на місці події був залучений спецпідрозділ поліції.

" " " "