У Шепетівці двоє нелюдів убили чоловіка нізащо: що вирішив суд

Двоє непроханих гостей ввечері вломились у чужий дім

864

У Шепетівці суд визнав винними двох чоловіків у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому, від яких згодом настала смерть потерпілого, повідомляє прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Як з’ясувалося у ході слідства, двоє чоловіків, прихопивши з собою пляшку горілки, завіялися ввечері в гості до своєї знайомої. Однак жінка, відчинивши двері, відмовилася приймати непроханих гостей. Вони сказала, що вони з чоловіком уже сплять і не мають наміру нікого приймати.

Почувши  голоси у вітальні, її чоловік також прокинувся та вийшов до них. Він почав проганяти чоловіків. Ті обурилися і кілька разів вдарили його. Тоді господар, розлютившись, схопив сокиру та ударив нею одного з прибульців. Але й сокира не змогла зупинити “гостей”. Вони накинулись на господаря та почали його бити руками й ногами. Той упав на підлогу, та вони не вгавали. Нелюди товкли чоловіка доти, доки жінка не затулила його собою.

Вгамувавши свою лють, вони пішли, а для чоловікова довелося викликати швидку допомогу. Було це 24 квітня 2018 року. А 11 травня, не приходячи до тями, побитий  помер у реанімації.

На суді убивці своєї вини не визнали та всіляко заперечували, що то їхнє побиття спричинило смерть чоловіка. Однак суд не взяв їхні заперечення до уваги, адже зібрани докази беззаперечно доводять їхню вину.

" " " "