У Волочиську масово святкували Міжнародний день захисту дітей.

2225

Морозивом та батутами. У Волочиську відзначали Міжнародний день захисту дітей.  У всьому світі його святкують в перший день літа – 1 червня. В основі свята закладена рівність між расами, можливість кожній дитині отримати гідну освіту. У цей день влаштовують різноманітні розважальні заходи для дітлахів, проводять конкурси із подарунками, концерти та всілякі виставки.

Дитинство – свято безтурботності та постійних забав. Аби воно залишалося таким, дітей потрібно оберігати і захищати. Саме 1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Не оминули такого свята і у Волочиську, на головній площі міста влаштували концерт, аби привернути увагу громадськості до захисту соціальних прав, життя і здоров’я малечі. Діти, у свою чергу,  розповідали, як на їхню думку  їх захищають батьки.

На думку самих батьків, турбота і захист дитини народжується із любові.

У Волочиську дітей усього міста розважали співами, танцями, безкоштовними батутами і морозивом. Так організатори свята хотіли привітати підростаюче покоління. Також відзначили талановиту молодь, дарували цінні подарунки та сертифікати на відпочинок у Хмельницькому аквапарку від благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч».

 

" " " "