У Волочиську відгуляли Фридрихівський ярмарок

1154

М’ясо, городина, цукор та багато іншого – у Волочиську підбили підсумки хліборобської праці за рік. Вихідними на сільськогосподарський ярмарок приїхали не лише місцеві аграрії, а й майстри з сусідніх областей. Крім закупів демонстрували свою творчість тутешні колективи.

Пані Лариса прийшла на ярмарок у Волочиську аби прикупити продуктів додому. Каже –  недарма, адже ціни тут набагато нижчі, ніж будь-де.

Осінній ярмарок у Волочиську цьогоріч відрізнялася яскравим фольклорним колоритом. Були тут не лише аграрії, а й майстри, котрі представили традиційні українські вироби. Різьбяр пан Володимир з села Мислова ярмаркував разом з учнем. Аби не втрачати часу над черговим виробом працювали біля прилавка. Такі товари ручної роботи вимагають від майстра терплячості, уваги, тому й вартують недешево.

Привезли на ярмарок продукцію групи компаній Вітагро. Аграрії приготували для покупців м’ясо, цукор, городину – картоплю, буряк, капусту, цибулю.

Організатори запрошували до дійства учасників, котрі запропонували покупцям хорошу продукцію, за доступними цінами.

Приїхали на волочиський ярмарок учасники з інших областей. До прикладу Станіслав з міста Косів, що на Івано-Франківщині, привіз традиційні гуцульські вироби. Чоловік сподівається на добрий виторг.

Представниці місцевого клубу «Молодіємо душею» представили на ярмарку оригінальні наїдки, котрі приготували за стародавніми українськими рецептами. У них теж все на продаж.

Не оминули увагою дійство і представники благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». Частували смаколиками відвідувачів дійства.

Підготували благодійники приємний сюрприз для мешканців та гостей міста. Усі охочі могли взяти участь у лотереї, а призи були відповідні заходу.

Подібні ярмарки у Волочиську проходять доволі часто, проте з якраво вираженим національним колоритом чи не вперше. За словами організаторів – це своєрідний підсумок нелегкої хліборобської праці.

 

" " " "