Аварія в Красилівському районі: мікроавтобус перекинувся у кювет

За вихідні на Хмельниччині потрапили на лікарняні ліжка четверо учасників ДТП

2320

У суботу ввечері перекинувся автомобіль Mercedes-Benz Sprinter у Красилівському районі. Аварія сталась поблизу села Радісне. 41-річний водій мікроавтобуса не зміг впоратись із керуванням свого транспортного засобу і злетів у кювет. Автомобіль перекинувся. Від падіння машини водій та його 19-річна пасажирка отримали травми. Щоправда, у дівчини виявилась зламаною лише нога, іі відправили в травматологію районної лікарні. А от водієві дісталося більше. Із важкими травмами чоловіка повезли в реанімацію.

Того ж суботнього дня, невдовзі після полудня, потрапив в аварію автомобіль 60-річного киянина неподалік від села Малиничі у Хмельницькому районі. В автомобілі SsangYong лопнуло колесо, і його знесло в кювет. Сам водій не постраждав, а от його 52-річна пасажирка, жителька Вінниці, потрапила із травмами до Хмельницької  обласної лікарні.

Читайте також: ДТП з мотоциклом у Шепетівці: байкер із важкими опіками – в реанімації

Ще одна ДТП із потерпілою сталася вчора ввечері на автошляху “Хмельницький –Вінниця”. 44-річний хмельничанин, що перебував за кермом “Лада-Калина”, збив десятирічну дівчинку, яка намагалась перебігти дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Травмовану дитину доправили до Хмельницької міської дитячої лікарні.

" " " "