П’яна ДТП на Хмельниччині: поліцейський на смерть збив жінку

Водій втік із місця наїзду

1782

На Хмельниччині поліцейський спричинив смертельну ДТП. Перебуваючи за кермом, правоохоронець збив жінку. Про цей випадок розповів у своєму Facebook голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Посадовець пише у своїй публікації про ДТП, що була скоєна на Хмельниччині. Водій, який збив жінку, втік із місця пригоди. На жаль, жінка одержала травми несумісні з життям, врятувати її не вдалося.

А водія, що скоїв наїзд, завдяки оперативній роботі поліції вдалося затримати вже за 40 хвилин після ДТП.

“Водій з місця ДТП втік, але ми вже за 40 хвилин його затримали, – пише Ігор Клименко і додає: –  Вже колишній поліцейський був п’яний. Вже колишній – бо я принциповий в цих питаннях. Він звільнений з органів поліції. Всі зібрані матеріали ми передаємо в ДБР”.

Як стало відомо з інформації прес-служби обласної поліції, трагедія сталася вчора, 22 лютого, о 18.35 в селі Писарівка у колишньому Волочиському районі.

Автомобіль “Опель” збив 50-річну жінку, яка йшла узбіччям дороги у тому ж напрямку, що й машина. Жінка померла ще до приїзду швидкої.

Читайте також: У Старокостянтинові п’яний водій збив на дорозі жінку: подробиці ДТП

В області був оголошений спеціальний план з перехоплення автомобіля, який збив жінку.

Затриманий водій виявився працівником групи реагування патрульної поліції. Йому 24 роки. Призвідник ДТП при затриманні був п’яним. Його вже звільнено з поліції. Матеріали по ДТП передані у Держбюро рослідувань. Саме воно займатиметься слідством.

" " " "