Російські канали у Шепетівці: власник мотелю “брав” із супутника сім заборонених телеканалів

Заборонені канали цілодобово віщали у мотелі "ОК"

1810

Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення змусила власника шепетівського мотелю “ОК” припинити трансляцію російських телеканалів у його закладі.

Передувало цьому звернення до представника Нацради у Хмельницькій області Олени Гавінської, в якому йшлося, що у двох готелях на Хмельниччині транслюють заборонений російський телевізійний продукт. Це – готель “ОК” у Шепетівці та готель “Леон” у Летичеві.

Олена Гавінська, взявши собі на допомогу поліцейських, нагодилася туди з перевіркою. У Шепетівці, зокрема, зяскувалось, що господар мотелю приймає російські канали за допомогою супутникової антени. Таким чином, у мотелі ретранслювались  сім російських телеканалів: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия-24» (Российский информационный канал «Россия-24»), «НТВ-Мир», «Союз» (Православная телекомпания «Союз»), «ТНТ», «TBN» («Телерадиосеть Благих Новостей». Усі вони – заборонені на території України.

Читайте також: У готелі на Хмельниччині транслювали іноземні заборонені телеканали

На вимогу представниці Нацради і правоохоронців трансляцію забороненого телепродукту було припинено. А власника готелю та адміністратора попередили, що надалі такі вільні трактування закону неприпустимі.

" " " "