В мікрорайоні Гречани відновили залізничний переїзд.

1476

Надійність, якісь та безпека для громадян. Напередодні в мікрорайоні Гречани завершили ремонт залізничного переїзду. Старий настил був доволі у плачевному стані і створював незручності для місцевих мешканців та водіїв. Тепер – це шлях європейського зразка. 

Насьогодні в Україні налічується більше п’яти тисяч залізничних переїздів. Переважна більшість з них знаходиться в плачевному стані. Переїзд в мікрорайоні Гречани – такий собі місток, який дозволяє місцевим мешканцям потравити в місто. До недавнього часу він мав ось такий вигляд.

 На балансі Хмельницької дистанції колій знаходиться майже дев’ять десятків схожих переїздів. Тому, аби покращити рух поїздів, автотранспорту та безпечний перетин колій пішоходами, залізничники кожного року проводять ремонтні роботи аби відновити полотно. Адже деякі із них вже давно відслужили свій експлуатаційний термін. На їхнє місце встановлюють нові з покращеними характеристиками.

Старий переїзд створював незручності не тільки для пішоходів. Водії та автівки страждали не менше. Віталій Дмитрович каже, тепер на підвіску машини буде менше навантаження.

Виконували ремонтні роботи в три етапи. А для зручності місцевих проводили заміну у сприятливий для цього час. Більше того -залізничники потурбувалися і про непередбачувані випадки.

Також напередодні силами підприємства була повністю замінена ділянка колій, яка дозволить збільшити швидкість руху поїздів та покращить комфорт пасажирам.

Цього року в планах підприємства відремонтували ще два переїзди, один з яких у смт Війтівці.

" " " "