В одязі, просякнутому кров’ю, і з ножем: чому юнак із Кам’янця напав на родичів, так і не відомо

У Кам'янці-Подільському взяли під варту юнака, який порізав трьох своїх родичів

1543

У Кам’янці-Подільському на два місяці взяли під варту 17-річного хлопця, який порізав своїх родичів та утік ыз дому. На щастя, потерпілі залишилися живі і зараз їх виходжують у лікарні. Чи мав хлопець на меті їх убити, чи то був спонтанний вихід люті, невідомо. Принаймні, якщо й правоохоронці знають про це, то мовчать.

Сімейна драма в одному з приватних будинків, розташованих у середмісті Кам’янця-Подільського, розігралася 9 січня опівдні.
Сусіди, що мешкають поріч із будинком, в кому все сталося, почули з подвір’я крики та звуки боротьби. Вони негайно викликали поліцію, а разом з тим і медиків.

Поліцейські, що прибули на виклик, застали розпачливу картину. В будинку було троє закривавлених людей. В усіх – численні порізи на шиї а обличчі. З’ясувалось, що на них напав із ножем 17-річний юнак, який доводився їм родичем. Потерпілі – рідна бабуся, дядьто і тітка нападника.

Порізавши своїх рідних, хлопець утік. Втім, поліція його упіймала вже за декілька хвилин на сусідній вулиці. Весь одяг хлопця був просякнутий кровю, а з кишені у нього поліцейські витягнули скривавлений ніж.
Юнак не зміг пояснити, що змусило йго накинутися з ножем на рідних. Та й загалом він, за словами правоохоронців, поводився неадекватно.

Хлопця затримали та згодом обрали йому запобіжний захід. Упродож найближчих двох місяців, доки триватиме досудове слідство, нападник перебуватме під вартою. Якщо воно триватиме довше, то, ймовірно, йому продовжать строк утримання під вартою.

Хлопцеві повідомили про підозру за п.1 ч.2 сттті 115 ККУ (через статтю 15) – замах на вбиство двох і більше осіб.

" " " "