Вільний мікрофон для дискусії. На нашому телеканалі стартувало нове ток-шоу «Відповідь»

769

З 21 вересня на нашому телеканалі з’явився сучасний майданчик, де кожен може поділитися власними думками з приводу найактуальніших тем. Спікери без жодних обмежень говорять про наболіле, а глядачі ставлять запитання.

Політики різних рівнів, громадські діячі та небайдужі містяни – такий шалений мікс поєднався у новому ток-шоу «Відповідь». Телеканали ТV7+ та Ексклюзив створили простір для відкритої дискусії, якої так бракує у суспільстві.  Відкритий майданчик – для тих, хто прагне донести власну позицію та почути про актуальні проблеми, з якими живуть люди у містах та селах.

Бути першими – завжди складно та хвилююче. Та головне результат, задля якого щовихідних працює чи не вся команда нашого телеканалу.

Ведучими ток-шоу стали Влад Волошин та Юлія Астафурова. Вони – модератори відкритої дискусії без заготовлених запитань. Єдиним і незмінним залишається актуальність висвітлених тем. Кожен новий блок ток-шоу розпочинається із реальної історії людей.

Новий майданчик дає можливість політикам різного рівня висловити свою позицію і бути почутими.

Відкритий мікрофон на ток-шоу працює не лише для спікерів, а й для глядачів. Вони також є повноцінними учасниками дискусії. Тож, кожен може знайти свої відповіді, відверто спілкуючись із нашими гостями.

" " " "