Вища ліга: «Новатор-2 – СумДУ»

1109

Невдалі подачі, прийоми та, навіть, блоки. Днями у Хмельницькому «Новатор-2-Прикордонник» приймав Сумський державний університет. Команда «Сумду», до слова, – лідер волейбольної гонки вищої ліги, а тому, протистояти їм хмельничани не змогли. Так, після останнього матчу регулярного чемпіонату сумський суперник остаточно закріпився на першій сходинці турнірної таблиці та продовжить боротьбу за вихід у Суперлігу.

Невдалі подачі, прийоми та, навіть, блоки. Так «Новатор-2-Прикордонник» протистояв Сумському державному університету. Днями місцева команда вищої ліги приймала останній матч регулярного чемпіонату.

Не вдавалися, навіть, прийоми та подачі, кажуть самі волейболісти. На те, запевняють, є дві причини: перша – просто не пішла гра, ще одна – Сумський державний університет – лідер волейбольної гонки вищої ліги, а тому, протистояти йому не так то й просто.

А ось сумчани, як кажуть, зіграли у свою гру – яскраву, впевнену та переможну.

Після останнього матчу регулярного чемпіонату Сумський державний університет остаточно закріпився на першій сходинці турнірної таблиці та у четвірці найсильніших продовжить боротьбу за вихід у Суперлігу. Хмельницький «Новатор-2-Прикордонник» зупинився на 10 сходинці вищої ліги та вже у своїй четвірці змагатиметься за 9-12 місця.

 

" " " "