Влітку – дешевше: «Хмельницькгаз збут» пропонує споживачам запастись газом та зекономити

1491

Влітку – дешевше: «Хмельницькгаз збут» пропонує споживачам запастись газом та зекономити. Для цього на підприємстві запустили акцію «Твоя енергонезалежність». Вона триватиме до кінця вересня, тож подолянам радять поквапитися. Пропозиція – неймовірно вигідна, адже придбавши блакитне паливо вже сьогодні, взимку можна суттєво заощадити – і мова далеко не про сотню гривень. На кону – не менше тисячі.

Зважаючи на те, що ринок газу для споживачів із 1 серпня – відкритий, відтепер вартість газу в Україні залежить від котирувань на європейських біржах. З наближенням холодів ціни в Європі традиційно стрімко зростають.Тож споживачам пропонують зекономити. «Хмельницькгаз збут» анонсує нову супер вигідну акцію. «Твоя енергонезалежність» – це спосіб заощадити та запастись блакитним паливом уже сьогодні. При чому по ціні сьогоднішній. Із 1 до 15 вересня – вартість кубу становитиме 4,99, з 15-го по 30-те – 5,49-ть.

Для того, аби зекономити усе, що треба – це укласти договір. Контакти для консультації ви бачите на екрані. Якщо ж уже маєте особистий кабінет – можете подати заявку самостійно. Головна умова для підписанта – не мати боргів за спожите блакитне паливо.

Якщо купленого газу не вистачить – його можна докупити по новій ціні.Якщо ж залишиться – можна або отримати кошти назад, або використовувати їх у подальшому.Наразі пропозицією від «Хмельницькгаз збут» скористалися майже тисяча подолян, тож, поспішайте – акція не безстрокова і триватиме лише до кінця вересня.

 

" " " "