Водограй у підвалі. Мешканці будинку скаржаться на постійні потопи віднечистот у підвалі

955

Сморід на дворі та затоплений підвал. Мешканці багатоквартирного будинку на вулиці Свободи, 5А скаржаться на нелюдські умови життя. Влітку нереально прогулятися із дітьми чи посидіти на лавці, а в квартирах відверто пахне вологістю. Причина – зіпсовані каналізаційні труби.

Такий водограй вже нормальне явище у багатоповерхівці на Свободи, 5А. Проблеми із каналізацією почалися ще кілька років тому. Усі нечистоти з двох під’їздів просто витікають у підвальне приміщення.

Від постійної вологості там завелися комахи та проросли невідомі рослини. Мешканці будинку кажуть, це неєдині труднощі, із якими їм доводиться жити щодня.

Через постійний сморід та незручності у мешканців увірвався терпець. Тому вони зібралися на загальні збори, аби знайти вихід із ситуації. У своїх проблемах звинувачують управляючу компанію – Домком. Із ними договір укладали у 2018 році. Кажуть, ремонт каналізації входить у їхній обов’язок, тільки допроситися його провести ніяк не можуть.

Зоя Дмитрівна проживає у будинку майже 50 років. Пригадує, колись ці приміщення використовували як підсобні. Кожен мав собі комірчину для власних речей. Та через постійний потоп довелося усе забрати.

Пенсіонерка Ольга Миколаївна каже, щомісяця сплачує за утримання будинку майже 250 гривень. Проте не знає, нащо йдуть ці кошти. Нічого неможливого не хоче, головне – спокій та можливість відпочити поблизу будинку.

Тому за допомогою мешканці будинку звернулася до журналістів. На момент виходу сюжету ми дізналися – ремонтні роботи у будинку вже розпочалися. А керівник керуючої компанії Олег Жданов пообіцяв у найшвидші терміни вирішити існуючу проблему.

Потім ще планують продовжити приведення підвального приміщення до ладу.

" " " "