Як убезпечити себе та своє майно?

537

 Не передавайте персональні дані та не вірте підозрілим телефонним дзвінкам. Хмельницькі патрульні розповіли як убезпечити себе на своє майно. Захід влаштували для людей поважного віку. Ця категорія населення, кажуть правоохоронці, найбільш уразлива та довірлива. 

 Це сталося два роки тому. О п’ятій ранку, пригадує пані Олена, зателефонували невідомі і повідомили – син у поліції, бо він вбив людину.

 Та навіть у цій ситуації пані Олена думала тверезо. Жінка не пішла на поводу у шахраїв, а зателефонувала сину.

 Пані Олену одразу ж заспокоїли, втім всі розуміли – ситуація могла скластися куди гірше. У пана Василя, на щастя, подібного у житті не траплялося. Та, якби шахраї і зателефонували, чоловік теж знає, як діяти правильно.

 Довіряти підозрілим телефонним дзвінкам неприпустимо, наголошують патрульні. У протилежному випадку кожен може стати легкою наживою для шахраїв.

 Для людей поважного віку хмельницькі патрульні влаштували превентивний захід. Вони розповіли, як убезпечити себе на своє майно. Правила – елементарні, кажуть поліцейські. У першу чергу, не потрібно панікувати, не можна передавати персональні дані та не варто довіряти підозрілим дзвінкам. Найкраще думати тверезо та зателефонувати найдорожчим.

" " " "