Яким бути Молодіжному центру у Хмельницькому

1470

Структурованість чи свобода? Яким бути Молодіжному центру у Хмельницькому визначалися нині. Обговорити архітектоніку комунальної установи, а центр підпорядковуватиметься й фінансуватиметься саме з міської казни, зібралися громадські активісти разом із представниками муніципальної влади.

Ось у цьому житловому будинку на Кам’янецькій 63 розміщуватиметься Молодіжний центр міста Хмельницького. Із приміщенням остаточно розібралися. Його, навіть без ремонту, молодь міста вже кілька разів використала за призначенням – для своїх заходів. Нині ж зібралися, аби визначитися із структурою організації.

Молодіжний центр безпосередньо підпорядковуватиметься Управлінню молоді та спорту Хмельницької міської ради, тому міська влада висуває до центру певні вимоги: креативність, конкурсність, порядність та всебічність.

Ініціатором створення цього центру в місті стала громадська організація «Молодь за краще майбутнє». Тут переконані: організація центру має бути структурованим із чітким керівництвом і працівниками на заробітній платі. Усі посади обиратимуть на конкурсній основі.

Ремонт у приміщенні Молодіжного центру планують завершити до початку літа. Втім, повноцінно він запрацює не раніше 2019-го, адже бюджет на цей рік вже затверджено.

 

" " " "