Яскраві діти України.

1934

Шукаємо  таланти. В області стартували відбіркові тури  в рамках обласного конкурсу  «Яскраві діти України». Першими у творче змагання вступили Теофіпольський та Білогірський райони. Талановитих дітей на прослуховування прийшло чимало, та до наступного етапу змагання вибрали кращих.

Десятки талановитих дітей, які живуть творчістю. На Хмельниччині стартували прослуховування обдарованої молоді. Кращі з кращих візьмуть участь в обласному конкурсі « Яскраві діти України». А от фіналіст змагання представлятиме країну на міжнародному фестивалі SANREMO JUNIOR. Тож вимоги до претендентів високі – це і артистизм , і виконавча майстерність, і майстерне володіння голосом. На Білогірщині кращою  серед учасників відбіркових турів стала Дарія Григорчук – дівчинка полюбляє творчість співачки Олі Цибульської та мріє про велику сцену.

Наступним  місцем відбору юних співаків стала Теофіпольщина. Тут на відбір прийшли не менш цікаві виконавці – харизматичні та вольові. Так на обласному фестивалі  свій рідний край представлятиме Софія Козак. Маленька співачка  захоплюється творчістю вітчизняних виконавців та вірить у свою подальшу перемогу.

Засновниками конкурсу є творче об’єднання «Яскраві діти України» та обласна адміністрація. За підтримки благодійного фонду Сергія Лабазюка « Ми поруч» відбіркові тури стартують в  усіх  районах. Журі обирає найкращих, адже змагання обіцяє бути не з легких.

Участь у конкурсі «Яскраві діти України»  можуть взяти діти віком від 6 до 14 років, а також і малі художні колективи. Головне у номері – цікава постановка , талант та сильний характер.

Наступні прослуховування відбудуться у Волочиському, Городоцькому та Чемеровецькому районах. Тож журі запрошує талановитих дітей  до участі у відбіркових турах.

 

 

" " " "