Заговорено на любов.

1905

«Заговорено на любов» – поезія від Катерини Бабкіної. Поетеса 29 червня презентувала у Хмельницькому нову збірку. Своїм слухачам впродовж усього вечора вона читала вірші. Зізнається, на створення повноцінної книги витратила близько п’яти років. Загалом, це вже 10 книга авторки, яку зможуть прочитати не лише в Україні. Її роботи перекладають польською, німецькою, румунською, англійською та шведською мовами.

Катерина Бабкіна – письменниця, прозаїк, сценарист та драматург. Приїхала до Хмельницького презентувати свою нову книгу «Заговорено на любов». Це – збірка поезії довжиною у п’ять років. Хоча в назві книги згадується про любов, то її поезія зовсім не про це.

Для пані Катерини це десята книга, яка вийшла друком. На презентації авторка особисто прочитала найвідвертіші вірші, які захоплювали слухача.

Тексти авторки були перекладені багатьма мовами світу. Та пані Катерина не хизується своїм досягненнями. Навпаки – продовжує просто читати.

А у 2015 році Катерина написала сценарій, за яким відзняли короткометражну стрічку. Вона отримала почесні нагороди «Найкращий фільм», «Найкращий сценарій» на фестивалі  «Відкрита ніч». Та, нажаль, її в Інтернеті не знайти, а от дебютна робота – «Жовта коробочка» –  у відкритому доступі. Нині авторка працює над новим сценарієм і повістю для підлітків.

 

" " " "