Замість центру міста – крісло перед комп’ютером: Великодній ярмарок цього року проведуть он-лайн

1359

Замість центру міста – крісло перед комп’ютером: Великодній ярмарок цього року проведуть онлайн. В управлінні торгівлі міської ради не приховують, електронний варіант народних розваг роблять уперше. Тож, не зважаючи на те, що відкриття – незабаром й досі приймають заявки на участь від виробників. Кажуть, сподіваються їх буде кілька десятків і далеко не лише з Хмельницького. Хоча, зізнаються, акцент роблять на місцевих. Для всіх, хто вирішить долучитися до онлайн покупок, готують і купу розваг.

Замість центру міста – крісло перед комп’ютером. Великодній ярмарок 2020-ть вперше проводять он-лайн. В ролі яток – соціальні мережі. У Фейсбуці та Інстаграм виробникам обіцяють хороші торги.

У управлінні торгівлі кажуть, до участі в ярмарку насамперед кликали місцевих виробників, адже на час карантину ще більше прагнуть підтримати хмельницьке. Кажуть, наразі охочих взяти участь не бракує.

Головна умова організаторів онлайн ярмарку – бути з клієнтами на зв’язку. Якщо людина зробила замовлення – з нею потрібно сконтактувати протягом дня. На жаль, не всім виробникам це під силу. Під питанням наразі ковбасники. Якщо їх продукції у мережі знайти не доведеться, то від решти товарів очі розбігатимуться. Хлібо-булочні вироби, солодощі, готові страви від кращих ресторанів Хмельницького, крафтові вироби і, обов’язково, Великодня атрибутика.

Крім того в онлайн режимі організатори обіцяють і купу розваг.

Крім них, хмельничан намагатимуться й розрухати.

Організатори запрошують всіх доєднуватись до проведення онлайн ярмарку. Відкриття відбудеться вже 11 травня.

 

" " " "