Побив до смерті та ліг спати: на Хмельниччині застілля закінчилося смертю

Зловмисник побив свого товариша та ліг спати, а той помирав від отриманих травм

1437

У Старій Синяві вечірнє застілля у чоловіків перетворилося у бійку – господар будинку побив свого товариша і пішов спати. На ранок виявив, що побитий помер, повідомляють у поліції Хмельницької області на сторінці у Facebook.

Вбивство на Хмельниччині: чоловік забив свого товариша, а після ліг спати

Виявляється, що кілька товаришів 31 травня в одному з будинків попивали алкоголь. Згодом господар будинку почав сперечатися з одним із гостей, а потім і діло дійшло до кулаків. Господар кілька разів вдарив свого опонента, який відразу повалився на підлогу.

Побитого товариша піднімати та рятувати ніхто не став – усі розійшлися, а господар ліг спати. На ранок він зрозумів, що його гість мертвий. Проте, викликавши поліцію, зловмисник не квапився розказувати правду. Він збрехав, що  46-річний односелець напередодні ввечері  прийшов до нього побитим, і він поклав його спати, а на ранок той так і не прокинувся. Однак сліди застілля і бійки у будинку одразу викликали сумніви у працівників поліції. Вони опитали свідків, які розказали їм правду.

Вбивцю затримали правоохоронці, які оголосили вже йому про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умис­не тяж­ке ті­лес­не уш­коджен­ня, що спри­чи­ни­ло смерть по­тер­пі­ло­го) Кри­мі­наль­но­го ко­дек­су Ук­ра­їни. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

" " " "