Зупинка заборонена: хмельничани просять розчистити Грушевського

2003

Хмельничани просять розчистити вулицю Грушевського від припаркованих автомобілів. Петиція такого змісту з’явилася у електронному реєстрі. У ній автор просить владу обласного центру встановити знак «зупинку заборонено» на одній із сторін вулиці, щоб потік транспорту міг рухатися у два ряди. Чи допоможе це розвантажити Грушевського насправді і чи потрібен новий знак на одній із центральних вулиць – наші журналісти дізнавались у поліцейських.

Те, що машини на Грушевського з обох сторін вулиці припарковані одна біля одної – нікому не заважає, переконують поліцейські. Кажуть, тут – рух односторонній, заторів, як таких немає. А, відтак, забороняти зупинку не бачать сенсу.

Поліцейські додають, бажання хмельничан реалізовувати просто немає як. Заборонити парковку на Грушевського – значить створити колапс. Бо на вулиці – купа офісів, а, от, парковок – катма.

Проблема відсутності паркомісць у Хмельницькому – катастрофічна, кажуть в поліції. Додають, через їх відсутність останнім часом почастішали випадки паркування на зелених зонах. Із ними боряться, так само притягують до відповідальності і тих, хто ігнорує загальні правила паркування. Лише на Грушевського від початку року зловили аж 29 горе-паркувальників. Через те, просили б у хмельничан створити іншу петицію, котра б і справді допомогла – і тим, кому треба постояти, і тим, хто їде.

 

" " " "